Sobre mi

Vaig néixer a Banyoles, vaig estudiar música i enginyeria (en l’especialitat d’electrònica), però principalment em dedico a la música, tot i que també dóno classes a la Universitat de Girona, Escola Politècnica Superior, en el departament d’electrònica, des del 2002.

Durant tots aquests anys, he estat estudiant i formant-me per poder desenvolupar cada vegada millor les diferents facetes musicals a les quals em dedico.

PROFESSOR
Sóc professor de piano, llenguatge musical, conjunt instrumental, harmonia i anàlisi musical. Ensenyo a l’Escola Municipal de Música de Banyoles des del 1990.

PIANISTA
He interpretat música d’estils diversos en un bon nombre de formacions. En música de ball, he format part (entre d’altres) dels grups Maraca i Marxa, El drac màgic i Boogie Woogie. En música clàssica i jazz, he estat pianista en diverses formacions, destacant Orquestra Liposhowmens, la Javing Big Band, Delikatessen quartet i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. En el camp de la música de cambra, he col·laborat en duos i trios diversos i he acompanyat molts recitals de cant i piano. Actualment, formo part del Duo Nerta (violí i piano), Againsam trio i Altersix.

COMPOSITOR I ARRANJADOR
És la faceta musical que més m’apassiona. La meva obra és molt diversa i eclèctica. He compost música per cinema, teatre i publicitat. També he escrit música per a diverses formacions orquestrals (orquestra de corda, cobla, conjunt de vent, formacions de cambra, conjunts infantils, etc.).

En quant als arranjaments musicals, abarquen molts diversos estils i formacions.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: