Duo Scala

Cartell 1 - mig

L’any 2018 vaig iniciar un nou projecte: Duo Scala.

Compartit amb la cantant Natàlia Nesterchuk, hem creat un repertori de temes de jazz, pop, soul i també alguna peça més especial com Lucia de J. M. Serrat.

Aquest és un video de mostra:

 

 

He estrenat un nou piano!

Recentment vaig comprar-me un nou piano d’escenari, després de haver-ne provat uns quants i haver fet una exhaustiva cerca per internet. Al final, el piano escollit ha estat el KAWAI MP7 SE. Després d’haver-lo provat en una actuació en directe a Banyoles amb la Nataliya Nesterchuk, estic molt content de com sona i de l’agradable tacte del teclat. El recomano!

IMG-20180603-WA0004

IMG-20180603-WA0003

Nou videoclip de Againsam

Hem fet un nou videoclip promocional del nostre espectacle “Hi havia una vegada… una cançó”.

Ha estat rodat i muntat amb molt gust i encert per Quim Paredes. L’escenari ha estat Le Bistrot, l’emblemàtic restaurant del barri vell de Girona.

Podeu veure el vídeo aquí. Esperem que us agradi, i feu-ne difusió!!

Duo Nerta

Foto 1920x1080

 

L’any 2004 la Núria Abulí i jo vam crear el duo Nerta. Un duo de violí i piano per a cerimònies i música ambiental.

El nostre repertori està format per música d’estils diversos, des de la música clàssica a la banda sonora i als musicals més famosos. També tenim música dels cantautors catalans.

Serveixi de mostra aquest video:

 

Primer premi ex aequo al concurs de Ceret-Banyoles 2017!

El passat 5 de novembre va tenir lloc a la Sala de la Unió de Ceret l’entrega de premis del 33è Premi de Composició Sardanista “Manel Saderra i Puigferrer”. La meva última sardana titulada “Júlia G.”, dedicada a la meva filla, va guanyar el 1r premi exaequo, juntament amb un altre participant.

Pots llegir la notícia al Diari de Girona

 

Ceret-Banyoles 2017 (1)Ceret-Banyoles 2017 (2)

 

Againsam

Againsam és un dels grups en el que estic treballant actualment. Montse Creus a la veu, Xavier Roger als saxos i veu, i jo mateix al piano i veu, formem aquest trio.

Againsam - 2016 El nostre repertori és molt eclèctic, toquem des de una cançó de la Marylin Monroe a un bolero, o d’un tango a un tema de Ami Winehouse, i fins i tot una copla.

Fins ara hem creat dos espectacles: “Cançons a la carta”, el de l’any passat, i “Hi havia una vegada una cançó”, el d’aquest any i proper.

 

cançons a la carta - publicitat

 

 

Contes 2017 - publicitat 3..jpg

 

Aquestes són algunes de les mostres que hi ha a youtube: