Arranjament: Margarideta

 

 


Cançó popular catalana on hi ha un diàleg entre la Margarideta, que dona excuses per no haver d’aixecar-se del llit, i en Pere, que intenta complaure-la perquè finalment s’aixequi. Al final, la Margarideta s’acaba descobrint dient que encara té son, i és per això que li fa tanta mandra aixecar-se.
La vaig pensar com una peça d’estil dixieland  per donar-li un caràcter totalment diferent. D’acord amb l’estil plantejat, la part instrumental està interpretada per clarinet, trompeta, trombó, piano, contrabaix i bateria.

Aquest arranjament de cançó infantil és un del quasi centenar que he realitzat per a  Editorial Cruïlla al llarg dels últims 15 anys. Dins d’aquesta col·lecció es troben títols com:  El titella groc, La gallina, El cucut i l’ase, El porc d’en Martí, El trineu, La nau pirata, Una matinada fresca, Si vols aigua ben fresca, Digue’ns tardor, La marioneta, Margarideta,  Els set follets, Nadal de tots,  Doeba,  Mirant pel balcó….  Algunes d’aquestes en trobareu mostra al meu canal de Soundcloud

%d bloggers like this: